Ibraković se vraća u bivši klub

Blizu novog angažmana

Ibraković se vraća u bivši klub

A. Čaušević

Abdulah Ibraković je blizu novog trenerskog angžamana nakon kratke avanture u Saudijskoj Arabiji. 

Ibraković će ponovo sjesti na klupu Kapfenbergera. Bh. stručnjak je u austrijskom drugoligagašu već radio u sezoni 2016/17.

Posljednji angažman Ibraković je imao u Hettenu. Klub iz Saudijske Arabije je napustio u martu, ali kako sada stvari stoje neće dugo čekati na novi posao.

Austrijski mediji su jutros objavili vijest da će Ibraković naslijediti Kurta Russa koji će u sljedećeoj sezoni biti angažovan kao trener TSV Hartberga.

Inače, ovaj 49-godišnjak je dobar dio trenerske karijere izgradio i u BiH gdje je sjedio na klupi Veleža, Čelika i Slobode. Jedno vrijeme bio je i sportski direktor Sarajeva.

Top Komentari

Punac može biti trener samo u Brijesnici. Gdje i šta je napravio kao trener? Voli samo da pametuje a rezultati kliker. Amar mu je i danas dan noćna mora.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi