Ibričić dvostruki strijelac, Vardar osvojio naslov

Makedonska liga, 31. kolo

Ibričić dvostruki strijelac, Vardar osvojio naslov

Fudbaleri Vardara danas su na stadionu "Filip II. Makedonski" savladali Renovu rezultatom 4:1 i tako osigurali naslov prvaka u makedonskom prvenstvu. 

Susret 31 kola okončan je rezultatom 4:1, a Vardar je vodstvo imao već nakon osam minuta igre. Mrežu gostiju pogodio je Popov, da bi u 25. minuti prednost udvostručio Ibričić.

Renova je u 35. minuti uspjela smanjiti prednost golom Eminija, a pitanje pobjednika Vardar je riješio samo četiri minute kasnije. Strijelac je bio Spirovski, a konačnih 4:1 postavio je Ibričić s bijele tačke u samom finišu drugog poluvremena.

Vardar u makedonskom prvenstvu ima tri boda više u odnosu na drugoplasirani Rabotnički, a vrijedi istaći da je bivšem bh. reprezentivcu ovo bio peti gol u proljetnom dijelu prvenstva. 

Makedonska liga, 31. kolo:

Vardar - Renova 4:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije