Ibričić i Menalo u najboljem timu kola
Foto: NK Domžale

Briljiraju u Sloveniji

Ibričić i Menalo u najboljem timu kola

Zvanična stranica Prve lige Slovenije uvrstila je Senijada Ibričića i Luku Menala u idealni tim 15. kola.

Da Ibričić i Menalo pružaju odlične partije u susjedstvu i nije neka tajna. Tamošnji mediji redovito sipaju hvalospjeve na njihov račun, a na nivou su bili i proteklog vikenda kada su igrali za Domžale, odnosno Olimpiju.

Ibričić je sa svojim timom savladao Bravo rezultatom 2:0, a gol koji je postigao bh. fudbaler bio je uistinu maestralan, pa izbor u najboljih 11 ne čudi, baš kao i u slučaju Menala koji se upisao u strijelce protiv Aluminija (3:1).

Na partije mladog Menala ravnodušan nije ostao ni selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki koju mu je uputio poziv za predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Italije i Lihtenštajna.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi