Ibričić, Kapić i Džinić u idealnom timu kola u Sloveniji

Sjajne igre bh. internacionalaca

Ibričić, Kapić i Džinić u idealnom timu kola u Sloveniji

S. Mlaćo

U danima vikenda odigrani su susreti 10. kola Prve lige Slovenije.

Bh. internacionalci Senijad Ibričić i Rifet Kapić imali su polovičan učinak. Ibričićevo Domžale poraženo je kući od Rudara (0:1), dok je Gorica na svom terenu savladala Krško 2:1.

Odlučuući pogodak za Goricu postigao je upravo 22-godišnji Kapić koji se nalazi u sjajnoj formi. Kapić je ove sezone upisao devet nastupa u ligi, te dodao tri pogotka. Radi se o nogometašu koji je rođen u Cazinu i koji bi se vrlo brzo mogao naći i na radaru našeg selektora Mehmeda Baždarevića.

Zanimljivo da su svoje mjesto u timu 10. kola Prve lige Slovenije zauzeli upravo Ibričić i Kapić.

Pored njih dvojice, u idealnom timu kola je i Zavidovičanin Elvedin Džinić, inače član Celja, te Bajrić, Vidmajer, Vodeb, Pridigar, Ahmedi, Mary...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi