Ibričić odbio doći na probne testove u Hajduk

Ništa od transfera?

Ibričić odbio doći na probne testove u Hajduk

Najavljivani transfer Senijada Ibričića u Hajduk najvjerovatnije neće biti ni realiziran. 

Ibričić je nakon napuštanja Sepahana dobio slobodne papire i izrazio je želju da se vrati u Hajduk u kojem je proveo najblistavije dane karijere, no trener Pušnik je želio najprije da bh. fudbaler prođe kroz određene testove kako bi bio siguran da može pomoći.

Ipak, nekadašnji bh. reprezentativac na takvo nešto nije pristao i po svemu sudeći neće biti ništa od povratka na Poljud. 

"Uz sve dužno poštovanje, ja sam pričao s Ibričićem, pozvao sam ga da dođe na testove, da pokaže koliko može. Ali nije došao. Ima ih puno takvih, koji hoće preko vas (novinara op.a) ući u moju momčad. Nikad. Nikad! Vi ste stručnjaci, polu treneri, pratite Hajduka po 20 godina, možete mi predložiti igrača, ali preko veze neće ući niko", kazao je slovenački trener za 24sata.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U protekloj sezoni Ibričić je za Sepahan odigrao devet utakmica, a prije nego što je otišao u Iran nastupao je za Karsiyaku, Erciyesspor, Kasimpasu, Vardar, Gaziantepspor, Lokomotiv, Hajduk, Zagreb i Podgrmeč iz Sanskog Mosta. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi