Ibričić pogodio u remiju Domžala i Maribora

Sjajan gol bh. igrača

Ibričić pogodio u remiju Domžala i Maribora

E. Čaušević

Fudbaleri Domžala remizirali su danas na domaćem terenu protiv Maribora (1:1) u okviru 32. kola Prve lige.

Domžale su bile na korak da naprave iznenađenje i tako pomognu Olimpiji u borbu za titulu, ali je Maribor u posljednjim minutama utakmice uspio da dođe do remija.

Domaći su poveli u 51. minuti kada je sjajan gol postigao nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić. Činilo se da će meč završiti rezultatom 1:0, ali je Maribor u sudijskoj nadoknadi došao do boda golom iskusnog Tavaresa.

Ibričić je igrao do 75. minute za domaće, dok su Hodžić i Mulalić na terenu bili svih 90 minuta. U ekipi Maribora Jasmin Mešanović igrao je u finišu utakmice.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Maribor je sada prvi i ima 71 bod kao i Olimpija koja ima i meč manje. Domžale su treće sa 63 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi