Ponuda iz Slovenije za Džeku: Devetka je zauzeta, ali je slobodan broj 11

Zanimljiva objava Domžala na Facebooku

Ponuda iz Slovenije za Džeku: Devetka je zauzeta, ali je slobodan broj 11

Endin Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko iskoristio je slobodne dane da s porodicom posjeti glavni grad Slovenije, Ljubljanu.

Džeko je u društvu svoje porodice posjetio Ljubljanu, a ovu priliku iskoristio je da se sredne sa svojim dobrim drugom Senijadom Ibričićem. Također, s njima u društvu bio je i Nermin Hodžić koji sa iskusnim Ibričićem igra za Domžale.

Nakon toga pojavila se zanimljiva fotografija na Facebook stranici slovenskog kluba koji su pozvali Edina Džeku da se pridruži svojim prijateljima i zaigra u dresu Domžala.

"Budući saigrači? Devetka je trenutno zauzeta, ali broj 11 je slobodan. Šta misliš Edine?", poručili su iz ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi