Ibričić strijelac u pobjedi Domžala

Bh. fudbaler kao vino

Ibričić strijelac u pobjedi Domžala

Senijad Ibričić zabio je gol u današnjoj pripremnoj utakmici protiv drugog tima Osijeka.

Nekadašnji reprezentativac BiH je u ovom slovenačkom timu već neko vrijeme daleko najbolji igrač, a kroz pripreme nagovještava da će tako biti i u nastavku sezone.

Upravo je Ibričić bio taj koji je odlučio današnju prijateljsku utakmicu između Domžala i Osijeka (II), a gol koji je ujedno bio i jedini na utakmici postigao je u 17. minuti.

Ove sezone Ibričić je, podsjetimo, zabio osam pogodaka i upisao tri asistencije, a sjajne igre u decembru su mu donijele i novi ugovor do 2024. godine.

Unatoč dugoročnom ugovoru, odigrat će za Domžale još sljedeću sezonu i onda se okrenuti nekoj drugoj ulozi, što je i sam potvrdio nedavno.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Na kraju sljedeće sezone ću početi raditi u nekoj drugoj ulozi u klubu. Još nismo odredili šta će tačno to biti, ali u ovom trenutku mi je najvažnije što sam i dalje tu, i moja porodica je uzbuđena", rekao je Ibričić.

U Domžale je, podsjetimo, stigao 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi