4

Komentari (4)

daca
Ovaj igrac je trebao i dalje igrati za repku pogledaj samo ko igra a vidi Ibricica kako igra i koliko golova daje u poznim godinama ?
Mele
Ti Mirza Dzeku iz duse mrzis, sto je zeljino djete, pa onda i sve njegove jarane, zar ne ?? Ibricic je od malih nogu najbolji bio od Sane do Sarajeva, sa 12 g je igrao sa odraslima, dokazao se od Rusije do Irana, Turske i Hrvatske, koja je za tebe neka niza liga, pa koliko je to nasih uspjelo u toj ligi u zadnjih 25 g ??
MirzaBarucic
@Mele: Kopiraj jednu moju poruku gdje iskazujem mrznju prema Edinu? Jesi u dure? Ja Dzeksona volim k'o brata, posebno jer je moj Zeljovac. Ne znam o cemu pricas. Sto se Ibricica tice, gdje se to majke ti dokazao? :) Gdje god je igrao, osim u Hajduku, bio je ili nezapazen, ili klupa. Hajde, ne budi smijesan. A sto se Dzeksona tice, to je najbolji ex-Yu napadac svih vremena, barem po mom misljenju.
MirzaBarucic
Tebi je HNL plafon. Da ti nije bilo havera Džeke, nikad za repku ne bi zaigrao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.