Ibričićeva emotivna poruka bivšem treneru: Za mene ste broj jedan i najbolji čovjek
FOTO: EPA

Domžalama ne cvjetaju ruže u novoj sezoni

Ibričićeva emotivna poruka bivšem treneru: Za mene ste broj jedan i najbolji čovjek

S. Mlaćo

Nakon sedam odigranih kola u novoj sezoni Prve lige Slovenije, ekipa Domžala na svom kontu ima samo tri osvojena boda i zauzima posljednje deseto mjesto na tabeli.

Razočarani su u timu nekadašnjeg bh. reprezentativca Senijada Ibričića, a ostavku na mjesto trenera odlučio je da podnese trener Simon Rožman.

Senijad Ibričić se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i emotivno govorio o saradnji sa Rožmanom.

"Igrao sam u mnogo klubova, volio ih, voljeli oni mene... Iskreno, najljepše mi je bilo u Hajduku, gdje sam se osjećao najbolje i igrao najbolje. Godinama mi govore da sam na zalasku karijere, ali ja i dalje trajem i uživam u najljepšim godinama u svom životu, a sve zahvaljujući jednom čovjeku - Simonu Rožmanu.

Produžili ste mi karijeru i naučili da ponovo uživam u fudbalu. Za mene ste, a imao sam niz trenera u svojoj karijeri, broj jedan i najbolji čovjek, od kojeg sam mnogo toga naučio.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Nadam se i vjerujem zaista u to, da će mnogi drugi, koji odlučuju o trenerima, znati to prepoznati i da ćete imati priliku svoje veliko znanje i ljudskost pokazati u najboljim evropskim ligama jer kao stručnjak i čovjek apsolutno to zaslužujete.

Učinili ste me boljim čovjekom, još boljim igračem, a u meni ste stekli i vjernog prijatelja do kraja života. Sretno treneru!", poručio je Ibričić.

Top Komentari

MirzaBarucic
Tebi je HNL plafon. Da ti nije bilo havera Džeke, nikad za repku ne bi zaigrao.
0 4
daca
Ovaj igrac je trebao i dalje igrati za repku pogledaj samo ko igra a vidi Ibricica kako igra i koliko golova daje u poznim godinama ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi