Icardi dobio ponudu iz Španije

Želi ipak da ostane

Icardi dobio ponudu iz Španije

Edmir Škorić

Još jedan klub uključio se u trku za potpis Maura Icardija.

Još malo je vremena ostalo do kraja prelaznog roka, a Inter se još uvijek nije riješio Argentinca, koji je navodno tužio klub i tražio je da ostane.

Formalnom tužbom Mauro traži 1.5 miliona eura odštete i zahtijeva da ga se vrati na treninge, uključujući taktička predavanja i video analize, koje je do sada propuštao.

Ipak, Inter ima pln da ga proda, a do sada je bilo govora o mogućem prelasku u Juventus ili Napoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se u trku za njegov potpis uključio i španski tim Valencia, koja ima želju da ga posudi s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Međutim, La Gazzetta dello Sport smatra da su male šanse da se to i dogodi, s obzirom da je Icardijeva želja Serija A, a prioritet mu je Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi