Icardi tužio Inter, traži milion i po eura i povratak u prvi tim

Stvara probleme svom timu

Icardi tužio Inter, traži milion i po eura i povratak u prvi tim

E. Škorić

Mauro Icardi tužio je Inter i traži da ga klub vrati u prvu postavu, iako je već otpisan.

I dok se u Interu nadaju da će Icardi biti prodan do kraja prelaznog roka, odnosno do ponedjeljka, Argentinac ne prestaje stvarati probleme klubu koji ga se odrekao dolaskom Antonija Contea.

Od početka godine traje rat Intera i Icardija, koji je izgubio najprije status kapitena, a onda i idola na Giuseppe Meazzi. Njegova priča je potpuno bila gotova kada je stigao Conte, no on i dalje traži svoja prava.

Tužio je Inter za 1.5 miliona eura i želi da ga vrati treninzima i pripremama za utakmice, dok se čeka eventualni transfer.

Njegova želja je Juventus, ali Inter i tim z Torina nikako ne mogu da se dogovore oko odštete.

Inter dogovorio prodaju Icardija, ali on odbija da ode

Nakon dolaska Alexisa Sancheza iz Manchester Uniteda, argentinski napadač je izgubio i posljednju nadu da će se naći u rosteru u utakmicama za ovu sezonu.

Ipak, on nema namjeru da ode. Inter je čak i dogovorio njegovu prodaju sa Monacom, koji je Argentincu bio spreman ponuditi platu od 10 miliona eura godinišnje, no od odlaska među Kneževe neće biti ništa.

Icardi i njegova supruga Wanda Nara su odbili da odu u Inter, te je sada tim iz Milana u ogromnom problemu, jer silno žele da prodaju ovog 26-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa druge strane španski mediji tvrde da će do kraja prelaznog roka (2. septembar), Icardija pokušati da angažuje madridski Atletico.

Tim iz Madrida će pregovore pojačati tokom vikenda kako bi u ponedjeljak završili transfer i tako dobili veliko pojačanje u napadu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Samo tako, uskoro ces postati najomrazeniji igrac na svijetu pa ces igrati negdje u Tunisu. Pedercino.
4 0
dobojan90
Jebat mu mater i zenu poganu volio sam ga kao brata sad bi ga zaklo bez bismile!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi