Icardi: Higuain vrijedi 90 miliona

Argentinac smatra

Icardi: Higuain vrijedi 90 miliona

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi smatra da Gonzalo Higuain vrijedi 90 miliona eura.

Higuain je iz Napolija u Juve prešao za 90 miliona i Icardi, koji igra za Inter, vjeruje da Stara dama nije pogriješila.

"Higuain vrijedi 90 miliona eura nakon 36 golova u Seriji A. Što se mene tiče, moju cijenu određuje moj klub i ja sam sretan da sam u Interu, uvijek dajem sve od sebe za svoj tim", rekao je Icardi, koji ne želi da se poredi sa Ronaldom, Brazilcem koji je nosio dres Nerrazzurra u prošlosti.

"Ronaldo? Nema usporedbe, on je najbolji napadač koji je ikada bio u nogometu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bilo bi lijepo podići trofej s Interom. Želim osvojiti ligu s ovom ekipom. Svi želimo da damo doprinos u ostvarivanju ciljeva", smatra Icardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi