Icardi i Wanda na poseban način proslavili ostanak u Parizu

Konačno napustio Inter

Icardi i Wanda na poseban način proslavili ostanak u Parizu

E. Čaušević

PSG je jučer zvanično potvrdio da je otkupio ugovor Maura Icardija od Intera.

Argentinski napadač je ovu sezonu proveo na posudbi u klubu iz Pariza, a na kraju je PSG odlučio otkupiti njegov ugovor. Icardi je s Parižanima potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, a Inter će zaraditi oko 58 miliona eura od njegovog transfera.

Nakon što je PSG ozvaničio ovaj transfer oglasila se i Wanda koja je bila zadužena za pregovore. Ona je na Instagramu otkrila da su Icardi i njegova porodica na zanimljiv način proslavili ostanak u Parizu.

Naime, oni su odlučili da idu na kampiranje s prijateljima, a Wanda je objavila nekoliko fotografija na Instagramu. Icardi je tako uspio napustiti Inter gdje je otpisan još prošle godine i sigurno da će PSG biti poseban izazov za njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

forza_juve
Wanda prava ckapi
0 1
NKZ1922
Ti si druze proslavio ostanak u Parizu, a ona je proslavila masan 'agent fee'
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti