Icardi: Interov minimum je igrati u Ligi prvaka

Milanski klub dobro startao

Icardi: Interov minimum je igrati u Ligi prvaka

Mauro Icardi je u razgovoru za italijansku štampu istakao da je glavni cilj Intera ulazak u Ligu prvaka. 

Velikan iz Milana je prošlu sezonu okončao na osmoj poziciji i tako ostao bez plasmana u evropska takmičenja, a Icardi smatra da je Inter sada ukomponovan i spreman da napravi korak naprijed.

"Trenutno smo prvi na tabeli, ali tek smo na početku sezone. Klub je napravio velika poboljšanja i treće mjesto je naš minimum. Inter ne može sebi priuštiti još jednu sezonu bez evropskog fudbala. Dolaskom deset novih igrača napravili smo pravu revoluciju koja je utjecala na tim i možemo biti samo još bolji. Ciljamo na što viši plasman", riječi su Icardija. 

Ovaj 23-godišnji napadač je prije dolaska u Inter nastupao za Sampdoriju, a za milanski klub dosad je upisao 75 nastupa i pritom postigao 37 golova.  

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.