Mancini: Nismo Barcelona, pa šta?
Foto: EPA

Minimalne pobjede i prvo mjesto

Mancini: Nismo Barcelona, pa šta?

Edmir Škorić

Inter je pobjedom nad Veronom zadržao stopostotan učinak u domaćem prvenstvu.

Inter pod palicom Roberta Mancinija ima pet pobjeda u prvih pet kola, a petu je ostvario u nedjelju protiv Verone. U tom je meču bilo 1:0, Inter teško dolazi do trijumfa, ali Italijan ne mari previše za tim.

"Mislim da nema ekipe koja može da igra kao Barcelona, niti sam ja vidio momčad koja utakmice dobija sa 4 ili 5:0", rekao je Mancini, dodavši:

"Naravno, nije teško shvatiti da mi nismo Barcelona, ali na početku smo sezone. Uostalo, Milan je osvajao prvenstvo pobjedama od 1:0. Nama još treba vremena, tu je dosta novih igrača, zadovoljan sam kako sve napreduje", rekao je Mancini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nedjelju će Inter ugostiti Fiorentinu i vidjet ćemo hoće li nastaviti sjajnu seriju. Nerrazzuri su u pet kola postigli šest golova, a primili samo jedan. Redom su dobijali Atalantu (1:0), Carpi (2:1), Milan (1:0), Chievo (1:0) i Veronu (1:0). 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti