Icardi je u Milanu, ali ne tamo gdje ga mnogi večeras očekuju

Ne ide na derbi

Icardi je u Milanu, ali ne tamo gdje ga mnogi večeras očekuju

E. Škorić

Bivši napadač Intera Mauro Icardi bit će u Milanu ovog vikenda, ali ne očekuje se da će prisustvovati utakmici na Giuseppe Meazzi prenosi rimski list Corriere dello Sport.

Icardi je jučer postigao prvi ligaški gol za PSG u pobjedi nad Angersom (4:0), a nakon utakmice vratio se u Milan gdje će nekoliko dana provesti s porodicom, budući da sada slijedi i reprezentativna pauza.

Također, Maurova supruga Wanda bit će u talk showu Tiki Taka, a zanimljivo da će derbi Inter - Juventus njih dvoje gledati na TV-u u svom domu zajedno s djecom.

Iako se možda očekivalo da će par biti na Giuseppe Meazzi, jer ipak Icardi je dugo godina bio član Intera, on je odlučio da ne dolazi za "mjesto zločina".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mauro i Wanda imali su loš odnos s Interom, pošto je on odbijao da produži ugovor, a smatra se da je upravo njegova supruga i agentica najviše kriva za tako ružan kraj Maura u Interu.

On se povezivao s Juventusom i Napolijem, na kraju je posljednjeg dana prelaznog roka završio u PSG-u.

Top Komentari

zedovina
Nek se gone u p.m.
4 0
Arnel925
To je kad ti se žena mjesa gdje joj nije mjesto. Ovaj momak nema muda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi