Icardi je već odabrao klub u kojem želi igrati i druge opcije ne dolaze u obzir
Foto - EPA

Argentinac odlučio

Icardi je već odabrao klub u kojem želi igrati i druge opcije ne dolaze u obzir

M. Šljivak

Mauro Icardi odigrao je ovu sezonu na posudbi iz Intera u PSG-u.

Ipak, po okončanju sezone Argentinac će napustiti Pariz i vratit će se na Giuseppe Meazzu, a Inter će ga definitivno prodati.

Icardi se seli u brojne klubove. Atletico Madrid i Napoli se najčešće povezuju s njim uz torinski Juventus, gdje 27-godišnji napadač silno želi otići.

Kako tvrdi Sport Mediaset argentinski napadač samo želi u Torino. Neće prihvatiti nikakvu drugu opciju osim Juventusa jer samo tamo želi igrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti u 'slučaju Icardi', ali nema dileme da bi Argentinac bio veliko pojačanje za napad Stare dame.

Icardi je u dresu PSG-a ove sezone nastupio 31 put, a postigao je 20 golova i upisao je četiri asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Evo ga sad, sefica sanjala da je buba penaldo, da se druzi sa Georginom, potpisuje onda sigurno za Juve...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi