Icardi odbio Atletico i PSG i pristaje samo na šokantan transfer
Mauro Icardi je propustio dobar dio sezone zbog navodne povrede. Ipak, uspio je da u 32 nastupa postigne 16 golova i upiše pet asistencija (Foto: EPA)

Argentinac ne želi van Italije

Icardi odbio Atletico i PSG i pristaje samo na šokantan transfer

Midhat Šljivak

Mauro Icardi nalazi se na izlaznim vratima Intera.

Argentinac prethodnih mjeseci ima ogromnih problema sa rukovodstvom ekipe, saigračima i navijačima, te nikako nije omiljen zbog svega što je napravio.

Sve je izvjesnije kako će ovaj 26-godišnji napadač napustiti ekipi sa Giuseppe Meazze, ali još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Ponude stižu sa svih strana, a službene ponude su na adresu tima iz Milana poslali Atletico i PSG. Međutim, Icardi ih je odlučio odbiti, jer ne želi ići iz Italije i zatražio je transfer u Juventus.

Inter ne želi da pojačava konkurenta i rukovodstvo tima nije željelo da ga proda Staroj dami. Međutim, ekonomski razlozi i ambicije za karijeru Icardija vode prema Torinu i lako bi se moglo desiti da ga vidimo u dresu prvaka Italije naredne sezone.

PSG nudio 70 miliona eura

Francuski prvak PSG nudio je ogroman novac za argentinskog napadača, ali je on odlučio da kaže "ne".

Inter je navodno pristao na ponudu od 70 miliona eura za Icardija što je jako dobar posao za njih s obzirom da mu uskoro ističe ugovor.

Icardi je u PSG trebao biti prvi napadač s obzirom na to da će Park prinčeva vjerovatno napustiti Edinson Cavani, ali od transfera neće biti ništa.

Ipak, činjenica je da će on napustiti klub i da ćemo ga od naredne sezone gledati negdje drugo, a gdje, vidjećemo jako brzo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Umjesto njega Nerazzurri žele na Meazzu dovesti bh. napadača Edina Džeku iz Rome.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije