Icardi: Ostao bih zauvijek u Interu!
Foto: EPA

Ne želi mijenjati klub

Icardi: Ostao bih zauvijek u Interu!

Midhat Šljivak

Kapiten Intera Mauro Icardi najavio je ostanak u ovom klubu.

Argentinski fudbaler je ove sezone prošao kroz turbulentan period. Bilo je trenutaka kada je zablistao, ali je sezonu obilježio incident s navijačima, koji su mu čak prijetili i smrću.

Ipak, usprkos svemu ovaj 24-godišnji napadač želi ostati među Nerazzurrima do kraja karijere.

"Često me pitaju hoću li otići, pa ću sad završiti s tom pričom. Želim ostati ovdje zauvijek. Kapiten sam velikog tima. Sretan sam u Milanu, kao i moja porodica. Želim dugo ostati član Intera", rekao je Icardi.

Sjajni napadač se povezivao s mnogobrojnim ekipama, ali od odlaska iz kluba nije bilo ništa. Icardi vjeruje kako još može napredovati u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek se može napredovati. Meni su tek 24 godine i stvarno želim pomoći timu da se vrati na stare staze slave", istakao je Icardi.

Ove sezone je argnetinski napadač postigao 22 gola u 34 nastupa za tim iz Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi