Icardi: Ostvario sam san, sretan sam u Interu
Argentinski napadač je navodno bio jako blizu prelaska u Real iz Madrida. Pregovori su organizovani, ali je na kraju njegova supruga Wanda Nara odbila ponudu Kraljeva (Foto: EPA)

Argentinac ostaje

Icardi: Ostvario sam san, sretan sam u Interu

M. Šljivak

Kapiten i najbolji fudbaler Intera Mauro Icardi već dvije sezone unazad se povezuje sa odlaskom iz kluba.

Međutim, iako je na njegovu adresu došao veliki broj ponuda, on je još uvijek član Nerazzurra i tamo namjerava ostati.

Uskoro će za pregovarački stol sa rukovodstvom tima iz Milana. Biće mu ponuđen poboljšan ugovor i "nestaće" klauzula od 110 miliona eura.

Icardi je priznao da je sretan u Interu i da tu namjerava ostati, iako je njegova supruga Wanda Nara, koja mu je i menadžer, pregovarala sa drugim klubovima.

"Sretan sam ovdje. Postojali su kontakti sa drugim klubovima, ali sam zbog porodice odlučio ostati. Ovo je moj dom, nisam mogao otići", rekao je Icardi, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sanjao sam o nastupu u Ligi prvaka i taj san sam ostvario. Ne znam kad ću potpisati novi ugovor, ali učiniću sve da se što prije dogovoreno", istakao je Icardi.

Argentinac je ove sezone u osam utakmica postigao pet golova, od čega tri u Seriji A i dva u Ligi prvaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi