Ide u Grčku: Bivši napadač Frankfurta svom klubu preporučio Vedada Ibiševića

Još uvijek je bez kluba

Ide u Grčku: Bivši napadač Frankfurta svom klubu preporučio Vedada Ibiševića

E. Čaušević

Iskusni bh. napadač Vedad Ibišević još uvijek je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Herthom.

Ibišević je na kraju prošle sezone napustio berlinski klub jer nije dobio ponudu za nastavak saradnje. Očekivalo se da će ostati u Herthu barem još godinu dana, ali na kraju su iz ovog kluba odlučili da neće bivšem Zmaju ponuditi novi ugovor.

U posljednje vrijeme Ibišević se povezivao najviše s odlaskom u Tursku jer su za njega interes pokazali Alanyaspor i Denizlispor, ali konkretnih ponuda još uvijek nije bilo.

Međutim, njemački mediji pišu da sada postoji mogućnost da naredne sezone Ibiševića gledamo u Grčkoj. Navodno, bivši grčki napadač Giannis Amanatidis koji je pomoćnik Abelu Ferreiri u PAOK-u preporučio je čelnicima kluba da dovedu Ibiševića i ponude mu jednogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Super League:

PAOK ima problema s realizacijom u napadu, a Amanatidis vjeruje da bi Ibišević bio odlično rješenje. S obzirom da je i on igrao u Njemačkoj imao je šansu da prati bh. napadača, te je jasno da vjeruje da Ibišević može pomoći PAOK-u u novoj sezoni.

No, da li će čelnici PAOK-a i trener Ferreira poslušati savjet svog pomoćnika ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi