Pred mladom reprezentacijom BiH je najvažnija utakmica kvalifikacija. Zmajići gostuju Portugalu kojem su u prvoj utakmici nanijeli prvi poraz nakon šest godina

Pomoćni trener mlade reprezentacije BiH Draženko Bogdan

"Idemo u Portugal na pobjedu"

M. Šljivak

Selekcija Bosne i Hercegovine do 21 godine u Zenici se priprema za najvažniji meč u kvalifikacijama za EP protiv Portugala.

Pomoćni trener Draženko Bogdan najavio je ovaj meč i očekivanja su zaista velika.

"Mujakić se vratio kući, umjesto njega tu je Rodin. Ostali igrači koji imaju manje povrede, mislim da će biti spremni za utakmicu", rekao je Bogdan, te je dodao:

"Što se tiče atmosfere, izvrsna je. Svi su momci svjesni situacije u kojoj se nalazimo, svi su željni uspjeha i očekujemo pobjedu u ovoj utakmici. Spremni smo, imamo veliki motiv i teško da nas išta može poremetiti".

Šansu za igru će dobiti ekipa koja je odigrala većinu utakmica u ovim kvalifikacijama.

"U prvom planu je tim koji je iznio kvalifikacije. Male su mogućnosti da će biti nekih izmjena. Portugal je najjači tim u ovoj grupi, ali mi smo pokazali da možemo igrati s njima i nadamo se da ćemo pobijediti u ovoj utakmici", rekao je Bogdan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi