Marinović pozvao Rodina

Poziv fudbaleru Željezničar

Marinović pozvao Rodina

M. Šljivak

Defanzivac Željezničara Matej Rodin priključiće se pripremama mlade reprezentacije BiH pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala.

Marinović je odlučio naknadno pozvati defanzivca Plavih sa Grbavice, a Rodin će se danas priključiti ekipi koja se za meč sa Portugalom priprema u Zenici.

"Velika je čast i privilegija dobiti poziv u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine i biti među najboljim mladim igračima u našoj zemlji, trenutno se osjećam izuzetno počašćen. Jedva čekam da se priključim mladoj reprezentaciji i samo mogu obećati da ću dati sve od sebe da ispunim očekivanja selektora koji mi je ukazao povjerenje. Ovo je najveće priznanje u mojoj karijeri i priznanje za moj klub Željezničar čiji dres nosim i u kojem se mogu u kontinuitetu dokazivati", rekao je Matej Rodin za klupsku stranicu.

Meč Portugal - BiH igra se 16. oktobra, a ovaj duel bi mogao odlučiti putnika u baraž.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Dali je neko Marinoviću izmjerio temparaturu
7 12
milivoje
bolji od lažnog kapitena za klasu
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi