Selektor mlade reprezentacije BiH pred Portugal

Marinović: Moramo biti bolji nego u ijednoj utakmici dosad

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Izabranici Vinka Marinovića su ujedno i započeli pripreme za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. sa Portugalom, koji će biti presudan u borbi za baraž, što je naglasio i sam selektor.

„Imali smo dosta dobru priliku u Rumuniji da pobjedom olakšamo sebi stvari. Nismo uspjeli u tome i ostala nam je ova utakmica sa Portugalom. Do sad smo sa svima bili ravnopravni, čak i protiv Rumunije koja nas je oba puta pobijedila. Ukoliko želimo da igramo u baražu moramo pobijediti bez obzira ko je protivnik. Da bismo pobijedili jednu takvu ekipu kao što je Portugal moramo odigrati najbolju moguću utakmicu, bolju nego ijednu do sad", kazao je Marinović.

Utakmica se, podsjetimo, igra 16. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi