9

Komentari (9)

Belajsuz1989
To sto je on nastran i sto u svijetu najveci lobi imaju za *****luk, to je normalno i to je sastavni dio sporta.Treba da svi budemo *****i pa da za 100 godina nema nikoga,normalan postupak ovog igraca a to nije samo u Islamu strogo zabranjeno nego je do osobe koliko postuje i pridrzava se svoje religije.
HarisADP
Allah ga nagradio, molim Allaha da Putin pocne atomske bacati, amin
Mitjo
Jedina dobra stvar kod ovih p e d e r a je sto nema po prvi put nacionalnosti na nekoj vijesti ovog sajta.
Koba84
Pa eto znaci nemas pravo reci ne za *****e jos trebaju da nas guze sve redom.
bk123
Bravo za Idrissea a za ovog Erica što ga kritizira jedan veliki crni ku*** u pakšu
koraj
Ovome predsjedniku *****a i slicnih, da su ti otac i mati bili kao ti sipak bi ti bio predsjednik. Sreca pa se klica zavrsi s tobom!
MUFCDOGROBA
Nek je *****luk dio sporta, ****m vam mater bolesnu vas je izbor biti *****cina a njemu nije izbor reci da nece nosit dres sa *****skim zastavama... Fuj majku vam ****m sve vas treba u glavu tuc
Hordas_00
Pa svi koji su normalni neće podržati te bolesnike
DjerzelezAle
A kao seksualna orijentacija, LGBT i njihovi zakonski procesi su prirodni dio sporta...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.