Idriz Džafić ponovo u dresu Igmana

Dolazi iz Olimpika

Idriz Džafić ponovo u dresu Igmana

FK Igman angažovao je još jedno vrijedno pojačanje za narednu sezonu.

Čelnici kluba iz Konjica prethodnih sedmica bili su vrlo aktivni po pitanju dovođenja novih fudbalera, a posljednje pojačanje u nizu je napadač Idriz Džafić.

Džafić je 28-godišnji napadač koji iza sebe ima veliko iskustvo igranja u 1. ligi Federacije BiH, a u minuloj sezoni nosio je dres sarajevskog Olimpika s kojim je osvojio prvo mjesto i samim tim plasirao se u viši rang.

Ipak, kako više nije bio u planovima Darka Vojvodića, nakon isteka ugovora napustio je Otoku i na koncu pojačao Igman čiji je dres već imao priliku nositi kroz karijeru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uz Olimpik i Igman, Džafić je također još igrao za Bosnu iz Visokog, Podgrmeč i Rudar.

[facebook]https://www.facebook.com/428111357312006/photos/a.599219893534484/3039602659496183/?type=3&theater[/facebook]

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi