Rožman izdvojio nekoliko bitnih stvari, a jedna informacija će obradovati navijače Bordo tima
FOTO: T. Hebib

Press konferencija u Konjicu

Rožman izdvojio nekoliko bitnih stvari, a jedna informacija će obradovati navijače Bordo tima

Haris Zilić

Vrijedan trijumf Sarajeva u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Konjicu protiv Igmana rezultatom 2:1. Junak je bio Radović koji je zabio pogodak u 89. minuti, prije toga strijelci su bili Anđušić za goste i Bodul za domaće.

Po završetku meča održana je i zvanična press konferencija za medije.

Prvo se obratio trener Bordo tima Simon Rožman.

"Čestitam i jednim i drugima, bilo je puno prilika. Što se nas tiče, previše smo dopustili protivniku da se razigra. Promijenili smo što smo imali, nisam želio uvoditi mlade igrače ne zaslužuju još pritisak", rekao je Rožman i dodao:

"Na kraju smo srećom zabili za pobjedu. Atmosfera je bila divna, hvala navijačima to nam je trebalo nakon jedne teške sedmice. Želimo dobiti i narednu utakmicu."

Bordo tim je imao problema sa povredama, ali uskoro bi to trebalo biti puno bolje.

Oglasi

"Penaranda vuče povredu, od ranije su povrijeđeni Vrančić i Zeljković, pa su se onda povrijedili Duraković i Frencis. Mislim da će biti lakše u narednom periodu jer su Penaranda i Vrančić blizu povratka, možda već naredne sedmice budu na treningu."

Ekipa se okreće duel u Doboju, Rožman je naglasio bitnu stvar.

"Nismo zadovoljni igrom u gostima, ima tu prostora da se napreduje. Idemo se odmoriti pa se okrećemo meču u Doboju. Gledat ćemo da se dobro pripremimo za Slogu. Nadam se da će svi momci biti zdravi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priznao je da je Sarajevo pratila sreća danas u Konjicu.

"Uvijek se pitaju dvije ekipe, danas je bilo skoro sve egal, imao je i Igman svoje šanse, srećom nije realizovao."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Molim OVE ŠTO KMEĆE, DA SE IDU U SVOJE ŠTALE, TAMO SE KMEĆI. Hvala..!!
0 0
user1680025161
Veze vi nemate.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi