Navijači Sarajeva proslavili trijumf sa igračima, a onda su zapjevali Edisu Mulaliću

Nakon utakmice u Konjicu

Navijači Sarajeva proslavili trijumf sa igračima, a onda su zapjevali Edisu Mulaliću

Haris Zilić

Fudbaleri Sarajeva savladali su Igman u Konjic u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u vrlo dinamičnoj i borbenoj utakmici rezultatom 2:1.

Težak trijumf za Bordo tim koji ih ostavlja u vrhu tabele i drži priključak za vodećim timovima.

Nakon meča navijači Sarajeva su proslavili sa igračima ovu pobjedu.

Tu su bili i najvatreniji navijači Bordo tima popularne Horde zla, a i na glavnoj tribini stadiona u Konjicu je bilo još navijača Sarajeva.

Nakon proslave sa Hordama zla koji su imali jasne poruke za igrače "hoćemo titulu, titulu na Koševu" i "srce na teren", igrači su pozdravili i navijače na glavnoj tribini, a onda je počela pjesma.

Navijači Sarajevu su uputili pjesmu na račun trenera Igmana Edisa Mulalića koji je bivši fudbaler i trener FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznata pjesma "Šuti moj dječače plavi" bila je upućena Mulaliću od strane navijača Bordo tima koji su danas bili na stadionu u Konjicu.

U narednom kolu Sarajevo gostuje u Doboju kod ekipe Sloge Meridian, dok će Igman dočekati Željezničar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Nebih rekao kazaoooo
0 0
FahrudinKonjHodzic
namjestita utakmica citav konjic znao unaprijed da se vracaju bodovi za proslu namjestaljku na kosevu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi