Mulalić: Nismo nagrađeni; Rožman: Zanimali su nas samo bodovi

Reakcije trenera

Mulalić: Nismo nagrađeni; Rožman: Zanimali su nas samo bodovi

Admin Čaušević

U zanimljivom i uzbudljivom meču 11. kola Sarajevo je u gostima pobijedilo Igman sa 1:2. Pobjedu Bordo timu u posljednjim minutama meča donio je Slaviša Radović koji se odlično snašao poslije jednog ubačaja iz kornera. 

U izjavi poslije utakmice Edis Mulalić je kazao da se njegova ekipa ima čemu nadati u borbi za opstanak nakon današnjeg poraza.

"Dobro utakmica, bila je otvoreno, za sve one koji su gledali. Odigrali smo odlično, nismo nagrađeni rezultatom, valjda nam se vrati u nekom drugom meču."

"Sarajevu kada napravite pet ili šest zicera, s te strane možemo biti azdovoljni, ali ako budemo igrali ovako protiv ekipa našeg kalibra u borbi za opstanak onda neće biti problema", rekao je Mulalić za ArenuSport.

Sa druge strane Simon Rožman nije želio previše pričati o samoj igri njegove ekipe, naglasio je da su bodovi jedino ono što je važno.

Oglasi

"Težak meč za trenere, ali je publika mogla uživati. Prepuno smo dozvolili protivniku, na kraju smo išli na sve ili nište, dali smo taj gol sretno i spremno i osvojili jako tri bitna boda za nas."

"Imamo dosta povrijeđenih igrača, danas nisam dovesti juniore u situaciju da oni moraju spašavati ekipu, ove sedmice se vraćaju neki igrači."

"Danas su nas zanimali bodovi i osvojili smo ih. O sadržaju meča ne bih pričao", završio je Rožman u izjavi za Arena Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman u narednom kolu igra novi domaći susret kada u Konjic dolazi Željezničar, dok će Sarajevo ponovo na gostovanje i to u Doboj kod Sloge.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amaru
Bas pravi ljakse je mitoman, zeleznicar zvani bijele tene pjene od muke, sa 20 posto snage dobijemo im direktnog konkurenta za opstanak, vazda ih spasavamo
0 1
user1659354598
Hoce li sad trener sarajeva reci znamo kome idemo,najsmjesnija,najjadnija liga na svijetu i Borac treba ovo da nam radi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi