Sarajevo od Igmana tražilo pomjeranje satnice, ali šanse za takvo što su minimalne

Uputili zahtjev klubu iz Konjica

Sarajevo od Igmana tražilo pomjeranje satnice, ali šanse za takvo što su minimalne

Midhat Šljivak

Revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su u srijedu 20. aprila, a sastaju se Igman - Sarajevo i Tuzla City - Velež.

Danas su određeni i termini ovih susreta. Igman će na stadionu Grbavica u Sarajevu dočekati FK Sarajevo, a ovaj susret počet će u 14 sati. Meč Tuzle i Veleža na stadionu Tušanj igrat će se od 16 sati.

Iz FK Sarajevo zatražili su od Igmana pomjeranje satnice revanš meča. Iz Bordo kluba će, ako već nisu, vjerovatno poslati zahtjev i na adresu Fudbalskog saveza BiH, no navijači ovog kluba ne trebaju se previše nadati pozitivnom odgovoru.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, nosioc TV prava je taj koji je odredio satnicu, tako da su minimalne šanse da dođe do promjene termina, pa čak i ako Igman odgovori pozitivno.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, Sarajevo je prvi meč na Koševu dobilo s 2:0, dok je Velež slavio s 4:0 i ovi timovi su jako blizu plasmana u finale.

Finalna utakmica Kupa Bosne i Hercegovine igrat će se 19. maja. Domaćin će biti stadion Bilino polje. Početak susreta je zakazan za 17 sati.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Dobicete batine hz.
4 6
FahroKonjHodzic
sto traze pomjeranje nemaju igraci snage da trce ne hrane ih kojije problem
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi