Horde zla sljedeće sedmice gostuju na Grbavici

Čeka se satnica utakmice

Horde zla sljedeće sedmice gostuju na Grbavici

Admin Čaušević

Navijače FK Sarajevo, popularne Horde zla, čeka novo gostanje na stadionu Grbavica.

U srijedu 20. aprila Sarajevo će igrati revanš susret polufinala Kupa BiH, a taj meč će se igrati na stadionu Grbavica.

SportSport.ba je mogućno da Igman bude domaćin u popularnoj Dolini ćupova najavio još krajem marta, prije i nego što je obavljen žrijeb polufinalnih parova.

U utorak je je stigla i konačna potvrda da će Igman biti domaćin na stadionu koji pripada Željezničaru.

Kako stadion u Konjicu nije ispunio uslove za polufinalni duel u Igmanu su morali tražiti alternativno rješenje pa je izbor pao na stadion Grbavica.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Horde zla će drugu od dvije zabrane na gostovanjima odraditi protiv Zrinjskog za vikend što znači da će moći prisustvovati gostovanju u Kupu.

Podsjećanja radi, Bordo tim je prvi duel riješio u svoju korist sa 2:0 te je već jednom nogom u finalu. Tačna satnica revanš meča polufinala bit će određena u narednim danima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
kakvo blentavo ime horde zla djecurlija njeka
5 20
NESCAFE_
Sadaka Arena poznatija kao ŠUGAVICA
14 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi