U Konjicu nikom ništa nije jasno: Dvije minute, dva gola za Igman, ali šta rade gosti?

Domaćin lako do 2:0

U Konjicu nikom ništa nije jasno: Dvije minute, dva gola za Igman, ali šta rade gosti?

E. Škorić

U toku je prvi meč 24. kola WWIN lige BiH u kojem se sastaju Igman i Sloga Meridian, a prvo poluvrijeme koje još traje obilježila su dva u najmanju ruku čudna pogotka.

Fudbaleri Igmana bore se za opstanak i danas im je neophodna pobjeda protiv ove sezone sjajne Sloge koja se nalazi na četvrtom mjestu.

Domaćin je ušao motivisan u duel, ali je neočekivano došao do 2:0 nakon samo 22 minute igre i to zahvaljujući zaista neobičnim golovima.

Prvi gol postigao je Anel Hebibović u 21. minuti. Golu je prethodila velika greška gostujućeg fudbalera Ajdina Redžića, koji je pred svojim golom neshvatljivo gradio loptu i štimao se umjesto da je odmah spuca, pa je Hebibović uspio da je pošalje u mrežu.

Nepunu minutu kasnije bilo je 2:0. Denković je iskoristio lošu intervenciju golmana Šćekića, pa je pogodio za 2:0.

Oglasi

Tako su dvije greške dovele do dva gola Igmana koji se nalazi pred velikom pobjedom, iako naravno ima još puno do kraja, a trener Dobojlija Vlado Jagodić svakako će imati šta da kaže svojim fudbalerima na pauzi između dva poluvremena.

Sastavi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

IGMAN: Ćeman, Oremuš, Dupovac, Bajrić, Čubrilo, Đorić, Hebibović, Janketić, Denković, Mešinović, Ramić.

SLOGA MERIDIAN: Šćekić, Grabež, Varga, Nikolić, Milanović, Redžić, Kvesić, Popara, Veselinović, Mrkaić, Vidić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
SARAJEVO MORA PUSTIT TUZLU!!! SKAKAT ZELJKANU PO GLAVI I SAVEZU!! BRAVO IGMAN
5 0
Bit ce gusto bit ce 0:2
Skonto je Vlado da ce vise zaraditi ovako prodajom nego da izadje u Evropu. Drugi go iz cistog ofsajda.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi