Igor Bišćan: Igrali smo kako smo mogli
Foto: Screenshot

Trener Rijeke nakon poraza u Belgiji

Igor Bišćan: Igrali smo kako smo mogli

Rijeka je večeras poražena od belgijskog Genta u prvoj utakmici play-offa za grupnu fazu Lige Evrope. Izabranici Igora Bišćana su poveli u Belgiji, ali su na kraju izgubili sa 2:1.

"Sigurno je da je u drugom poluvremenu bilo problema kod nas, da je falilo reaktivnije igre. Mislim da smo generalno bili dobri, da smo organizovano stajali, nemam puno zamjerki na igru", izjavio je Bišćan nakon utakmice, prenosi Index.hr.

"Nije bilo realno očekivati da ćemo imati inicijativu, igrali smo kako smo mogli. Mi sada imamo šansu proći i daćemo sve od sebe u uzvratu", nastavio je Bišćan, pa se osvrnuo na širinu igračkog kadra:

"Bilo bi dobro da imamo malo više opcija, ali tako je kako je. Neću otvarati te teme jer se ništa neće promijeniti. Imamo to što imamo i s tim igramo."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nešto bitnije se u ovih tjedan dana ne može napraviti. Ova utakmica, samo po sebi, diže ulog i zahtjeva puno od igrača. Nismo bili na nivou koji traže ove utakmice, nadamo se da ćemo biti za tjedan dana", poručio je trener Rijeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi