Problemi za Prosinečkog: Zoran Kvržić iznesen na nosilima s terena

Povreda zadnje lože

Problemi za Prosinečkog: Zoran Kvržić iznesen na nosilima s terena

E. Čaušević

Fudbaleri Rijeke trenutno igraju u gostima protiv Genta prvi meč play-offa Evropske lige. 

Rijeka je u finišu prvog poluvremena povela sa 1:0 kada je nakon sjajne akcije Halilović postigao gol. Veliku ulogu u ovoj akciji odigrao je i bh. reprezentativac Zoran Kvržić.

No, početkom drugog dijela Gent je izjednačio na 1:1 golom Depoitrea, a isti igrač je u 71. minuti drugim golom donio potpuni preokret belgijskom timu.

Nekoliko minuta prije dugog gola Genta iz igre je morao izaći Kvržić. Bh. reprezentativac se uhvatio za zadnju ložu i zatražio je odmah ljekarsku pomoć. Da se radi o ozbiljnijoj povredi pokazuje i to da su Kvržića na nosilima iznijeli s terena do svlačionice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

To će sigurno biti problem za Roberta Prosinečkog jer se Kvržić našao na spisku bh. selekcije pred mečeve protiv Lihtenštajna i Armenije. Ostaje nada da povreda nije ozbiljna, no prema onome što smo gledali na terenu nije izgledalo baš najbolje.

Top Komentari

Zoran Kvrzic obican Kloc, karina od igraca, sto znaci za BH reprezentaciju nece biti nikakav hendikep njegovo odsustvo, na njegovo mjesto moze samo doci neki igrac bolji od njega.
7 0
Ma dajj
Ajmo Hajrovic sad
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi