Stigla i prva odbijenica Misimoviću i Spahiću!

Traje utrka za izbor selektora

Stigla i prva odbijenica Misimoviću i Spahiću!

Admin Čaušević

Zvjezdan Misimović i Emir Spahić su zasukali rukave te intenzivno kao članovi Stručne komisije rade na izboru novog selektora reprezentacije BiH. 

Kao posljednji kandidat da naslijedi Dušana Bajevića spominje se Igor Bišćan koji se već zahvalio Spahiću i Misimoviću, izvještavaju hrvatski mediji.

Sportske novosti navode kako je Ibišćan zadovoljan i ponosan zbog interesa, ali da trenutno nije zainteresovan za poziciju selektora Zmajeva.

Bišćan je nedavno odveo U21 reprezentaciju Hrvatske na Euro te mu je namjera da hrvatske nade predvodi s klupe na kontinentalnom takmičenju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Još uvijek kao najozbiljniji kandidati za selektora BiH su Sergej Jakirović i Ivaylo Petev.

Top Komentari

gh0ast
ma sad daj Barbareza pa sa njim da rušimo sve! bio sam protiv, al goni ga, pobit begića i ostale!
11 0
Rajvosa2019
Selektor je nas najmanji problem , kad covjek vidi sta se radi u Savezu - nama ni Klopp nemoze pomoci, zato sto sve ostale stvari nestimaju . Radi mjesanja politike u sport suspenzija , za koji mjesec - nadam se da nisam u pravu
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi