13

Komentari (13)

Hanibal
Zinedin Smajlovic je Bosnjak, a ne Bosanac. Ne koristite geografske pojmove samo za Bosnjake? Ako je neki sportist Srbin onda je Srbin, ako je Hrvat onda je Hrvat, ali ako je Bosnjak onda je on za ovaj portal Bosanac. Sramota. krsi se Ustav BiH i omalozava jedna nacija. Nemojte izmisljati nepostoijece nacije?
TurgutBayraktar
Pa dobro nije to nacija ili narod nego samo neko koji zivi u Bosni ili ima neke kontakte sa Bosnimnitd nista steasno. Ne zaboravi da se coni neoravda prema drugim narodima nazivajucinih ostali znaci ja Turčin sam neko odbaceni itd samo 3 naroda kao se vode a ima puno bosnjaka koji su ranije biki im preci turci samo se krilo i zaboravilo uglavnom Bosni nema spasa ako se ne promineni situacija entiteti i ovo sve nidje ne vodi dobru ali ne moze bosnjaci i drugi da mijennjaju to jer se i da na drugoj strani misle da im neko misli nauditi nesto ako nema rs ali to nije tacno mislim da bi narod u ra i cijeloj teritoriji Bosne zivio puno bolje ali neka dok s eoni dogovore narod iseli i morat cete uvoziti narode
xX_Bosnian_Bull_Xx
A igrat ce za svedsku sigurno! U bosni bi bar igrao, savez treba pod hitno promjenuti, da se trude za mladje igrace!
Salt_boy075
Dotakli smo dno,mislim da vise ne mozemo,i kao sto je neko nekad rekao mi smo samo filijala za repke Srbije i Hrvarske vec 30 godina,mi sada gubimo djecu koja bi igrala za nas al ne mogu jer mi moramo prozvoditi igrace za komsije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti