Igor Remetić pronašao inostrani angažman: Pun sam motiva i želje za dokazivanjem

Sve je dogovoreno

Igor Remetić pronašao inostrani angažman: Pun sam motiva i želje za dokazivanjem

Samir Mlaćo
Bh. trener Igor Remetić pronašao je novi angažman.

Remetić je posljednji angažman imao u TOŠK-u iz Tešnja, a sada odlazi u Libiju.

Sve je dogovoreno, a njegov novi klub je Al-Tahadi Benghazi.

“Sve se desilo neočekivano. Direktno sam kontaktiran od vlasnika kluba Al-Tahadi iz Benghazija koji mi je ponudio da dođem na mjesto šefa omladinskog pogona, a ubrzo i za glavnog trenera seniorske ekipe.

Dogovorili smo se, ali bio sam skeptičan oko konačne odluke. Dejan Arsov, trener koji već devet mjeseci uspješno vodi Al Ahli Benghazi me uvjerio da dođe i radim. Zemlja se otvara svijetu, ljudi obožavaju nogomet, treninge gleda po hiljadu navijača. Treneri sa naših prostora veoma su cijenjeni. Arsov u stručnom štabu ima tri trenera iz Srbije i Elvisa Karića, bivšeg trenera golmana Željezničara“, ističe Remetić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Dejanu se zahvaljujem na velikoj pomoći, dao mi je korisne informacije, a svakodnevno smo u kontaktu. Vjerujem u sebe, u predan, pošten i častan rad. Pun sam elana, motiva i želje za dokazivanjem“, dodao je bh. stručnjak.

Remetić je pored TOŠK-a radio i u Neretvancu iz Metkovića, mostarskom Veležu, Travniku, Turbini...

Top Komentari

Grohot
Bravo. samo nemoj kod nas:)
1 2
velez mo
Sretno,REMA
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi