Remetić: Opet smo ostali bez dva boda

TOŠK remizirao s Jedinstvom

Remetić: Opet smo ostali bez dva boda

A. Čaušević

TOŠK je i protiv Jedinstva baš kao i protiv Orašja imao rezultatsku prednost, ali je ekipa iz Tešnja drugo kolo u nizu ostala bez punog plijena.

U veoma dobrom meču na stadionu Luke TOŠK i Jedinstvo su odigrali 1:1, a trener domaćih Igor Remetić je bio nezadovoljan poslije susreta.

"Uzbudljiv, izuzetno kvalitetan derbi meč na Lukama. Čestitam momcima na izuzetno kvalitetnoj partiji, imali smo više od igra odlično i silovito ušli u utakmicu", rekao je Remetić za SportSport.ba.

"nažalost iz prekida primili gol i opet ostali bez dva boda. Poslije ovog meča mi smo nezadovoljni bodom", dodao je ovaj Mostarac. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu TOŠK će na neugodno gostovanje ekipi Zvijezde iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi