Igrač Barcelone prekršio pravila: Pojavio se video iz restorana koji bi ga mogao žestoko koštati

Semedo na udaru javnosti

Igrač Barcelone prekršio pravila: Pojavio se video iz restorana koji bi ga mogao žestoko koštati

E. Čaušević

U većini evropskih zemalja je još uvijek na snazi veliki broj zabrana zbog pandemije koronavirusa.

U Španiji je zabranjeno okupljanje u grupama, ali čini se da se to baš i ne poštuje. Prvi koji se našao na udaru javnosti je napadač Real Madrida, Luka Jović, koji je prije nekoliko dana organizovao roštilj za prijatelje i zbog toga će sigurno biti kažnjen.

No, on nije jedini igrač koji je prekršio pravila. Naime, danas su španski mediji objavili da pravila nije poštovao ni igrač Barcelone, a u pitanju je desni bek Nelson Semedo.

Portugalac je prošlog ponedjeljka prekršio protokole koje je izdala španska vlada jer se sastao u restoranu s još 20 osoba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Semedo prije toga ni klubu nije rekao da ide na takvo druženje zbog čega će sigurno biti kažnjen. Njega je koštao video koji se pojavio na društvenim mrežama, a mnogi su odmah prepoznali Semeda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi