Igrač Bayerna otvorio dušu: Bio sam u zatvoru četiri mjeseca
Tolisso je sredinom septembra zadobio povredu ligamenata koljena

Vraća se nakon teške povrede

Igrač Bayerna otvorio dušu: Bio sam u zatvoru četiri mjeseca

S. Pašalić

Igrač Bayerna Corentin Tolisso dao je zanimljiv intervju u kojem se osvrnuo na pauzu od četiri mjeseca koju je imao zbog povrede.

Tolisso je stigao u Bayern 2017. godine iz Lyona za 41.5 miliona eura i osvojio je naslov prvaka u Bundesligi i Superkup u svojoj debitantskoj sezoni.

Ali, Tolisso je sredinom septembra prošle godine zadobio povredu ligamenta koljena. Sada se veznjak oporavlja i posmatra svoje saigrače u akciji većinu sezone.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci rehabilitacije, Francuz je u januaru odradio samostalni trening u Bayernu u zimskom kampu u Dohi.

Po povratku na puni trening u prvom timu prošle sedmice, Tolisso je otvorio dušu i rekao svoje planove za ovu sezonu.

"Ne želim se vratiti što je brže moguće, nego se želim vratiti što spremniji. Ali siguran sam da ću i ove sezone igrati za Bayern, "rekao je Tolisso.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Odmah sam se osjetio kao druga osoba. Konačno trava pod nogama, ponovno svjež zrak. Osjećao sam se kao da sam bio u zatvoru četiri mjeseca.", dodao je Tolisso.

"Do sada nisam ni pogledao svoj plan oporavka, jer bi me to previše zabrinjavalo.", zaključio je igrač Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi