Manchester City traži javno izvinjenje od Bayerna nakon kontroverzne izjave njihovog predsjednika
Predsjednik Bayerna ponovo u novoj aferi, ako se ne izvine čelnicima Cityja mogao bi se suočiti i sa ozbiljnom tužbom

Saga koja će očigledno dobiti svoj nastavak

Manchester City traži javno izvinjenje od Bayerna nakon kontroverzne izjave njihovog predsjednika

E. Dindić

Manchester City javno traži izvinjenje od predsjednika Bayerna iz Minhena Ulija Hoenessa nakon što je izjavio kako u Cityju dovode nova pojačanja i odmah poskupi nafta.

Kako je naveo Hoeness, kada god Guardiola želi novo pojačanje, šeik Mansour, inače vlasnik Cityja, prihvati sve, a onda jednostavno digne cijenu nafte da bi vratio uloženi novac.

U Manchesteru su povrijeđeni ovim istupom predsjednika Bayerna, a spremn su ga i tužiti.

"Bilo je to jako prljavo od njega, arogantno i egoistično. Posavjetovaćemo se sa svojim pravnicima, ali mislimo da u njegovoj izjavi ima i elementa rasizma", poručili su iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Proteklih sezona City je bio na meti kritičara zbog dovođenja igrača za velike iznose, što su ovaj klub dovele u sami vrh evropskog fudbala.

U ovu situaciju kojoj još nema kraja vjerovatno će se uključiti i UEFA, kako bi izbjegla dodatni skandal i svađu između ova dva kluba, koja samo može naškoditi fudbalu u Evropi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bhf
Istina boli.
4 0
spidic
KontrAverzna?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi