Igrač Celte postavio rekord koji teško neko može da sruši, dobio dva žuta za sekundu
Morao napustiti igru

Nesvakidašnja situacija

Igrač Celte postavio rekord koji teško neko može da sruši, dobio dva žuta za sekundu

S. Pašalić

Danas su u okviru 23. kola španske Primere prvu utakmicu odigrali Getafe i Celta Vigo, a slavio je domaći tim sa 3:1.

Gosti su već u 2 minuti poveli sa 1:0 golom Arauja, da bi domaći nakon toga stigli do preokreta. Prvo je u 39 minuti sa bijele tačke Mata pogodio za 1:1, a u nastavku je golovima Moline u 62 minuti i ponovo Mate u 81 Getafe stigao do pobjede.

Ono što je obilježilo utakmicu je nesvakidašnja situacija u 37 minuti kada je igrač gostiju Maximiliano Gomez bukvalno za sekundu dobio dva žuta kartona i morao je napustiti teren.

Igrač domaćih se spremao izvesti penal, a Gomez je imao nešto za prigovoriti i u kratkom vremenskom periodu dobio dva žuta kartona. Rekord kojeg teško da neko može srušiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi