Igrač engleskog premierligaša se okušao u ulozi komentatora, ali se to nije svidjelo navijačima
Deeney je navijačima bio dosadan i previše je koristio riječ "bukvalno"

Troy Deeney se vjerovatno više neće vraćati u studio Sky Sportsa

Igrač engleskog premierligaša se okušao u ulozi komentatora, ali se to nije svidjelo navijačima

S. Pašalić

U engleskoj Premier ligi je danas odigrano sedam utakmica 5. kola.

Jedna od njih je bila i između Sheffielda i Southamptona, a gosti su na kraju golom Djenepoa u 66. minuti slavili sa 1:0, dok su domaći na kraju završili utakmicu sa deset igrača nakon što je Sharp u 85. minuti dobio crveni karton.

Navijači u Engleskoj su danas međutim imali zanimljivog komentatora ove utakmice u liku igrača Watforda, Troya Deeneya.

On se još uvijek oporavlja od povrede koljena, a danas je bio u studiju Sky Sportsa i komentarisao je utakmicu između Sheffielda i Southamptona, ali čini se da se nije baš najbolje snašao u novoj ulozi.

Crveni karton Sharpa je bila samo jedna od situacija koju je Deeney komentarisao, ali navijačima se nije uopšte svidio njegov način komentarisanja i pored toga što su se žalili da je igrač Watforda dosadan, nekima je i smetalo što Deeney previše koristi riječ 'bukvalno'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi