Igrač Fantasyja tražio novac od Boatenga, a on ga šokirao kada mu je poslao uplatnicu

Novac otišao u humanitarne svrhe

Igrač Fantasyja tražio novac od Boatenga, a on ga šokirao kada mu je poslao uplatnicu

E. Čaušević

Kevin-Prince Boateng prošlog mjeseca napustio je Sassuolo i na iznenađenje mnogih potpisao je za Barcelonu.

Boateng će za katalonski klub igrati na posudbi do kraja ove sezone, a onda će Barca imati šansu da otkupi njegov ugovor. Prije nekoliko mjeseci ni sam Boateng nije mogao vjerovati da će jednog dana zaigrati u Barceloni posebno jer je tek nedavno stigao u Sassuolo.

Međutim, odlazak iz Sassuola naljutio je pojedine navijače, odnosno one koji vole igrati fantasy fudbal. U Italiji to funkcioniše preko Gazzette dello Sport, a jedan od igrača je u svoj tim uvrstio Boatenga i ulagao dosta nade u njega.

Oni koji igraju fantasy mogu i novčano da dobiju nagradu, a jedan od njih je Boatengu čak slao i poruku. On je objasnio situaciju i čak je u šali napisao da želi novac koji će izgubiti, te je čak napisao i žiro račun.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, on je priznao da je sve to uradio u šali sa svojim prijateljima, te nije očekivao da će Boateng uopšte otvoriti poruku. No, onda se šokirao kada je Boateng uplatio novac i čak mu poslao uplatnicu kao dokaz. Igrač fantasyja je ostao u šoku, a novac je dao u humanitarne svhe uz poruku: "Ti nisi princ, ti si kralj".

Boateng

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi