Boateng jučer potpisao za Barcelonu, a već večeras debituje protiv Seville

Utakmica četvrtfinala Kupa Kralja

Boateng jučer potpisao za Barcelonu, a već večeras debituje protiv Seville

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Seville prvi meč četvrtfinala Kupa Kralja.

Ernesto Valverde je iznenadio jučer navijače jer je odlučio za ovaj susret da odmori Lionela Messija i Sergija Busquetsa koji su ostali u Barceloni. Da je treneru Barce cilj da odmori većinu igrača najbolje dokazuje i početni sastav za okršaj sa Sevillom.

Ono što je privuklo pažnju mnogima jeste činjenica da će svoj debi u dresu Barcelone upisati Kevin-Prince Boateng koji je tek jučer zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barce. Luis Suarez je ostao na klupi i očito da će Boateng biti najistureniji igrač Barcelone večeras.

Barcelona: Cillessen, Semedo, Pique, Rakitić, Arthur, Malcom, Lenglet, Boateng, Sergi Roberto, Alena, Vidal.

Sevilla: Soriano, Gomez, Kjaer, Amadou, Ben Yedder, Banega, Jesus Navas, Sarabia, Escudero, Promes, Mercado.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi