Igrač Guingampa ignorisao dječaka u tunelu, a onda je stvar u svoje ruke uzeo Cesc Fabregas

Potez za svaku pohvalu

Igrač Guingampa ignorisao dječaka u tunelu, a onda je stvar u svoje ruke uzeo Cesc Fabregas

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca proteklog vikenda remizirali su u gostima protiv Guingampa (1:1) u meču 31. kola francuske Ligue 1.

Monaco se lagano budi iz očajne serije ove sezone zbog koje se bore za opstanak. Klub iz Kneževine remizirao je protiv Guingampa zahvaljujući Stevanu Jovetiću koji je dao gol u 93. minuti za 1:1.

Ipak, detalj koji je obilježio ovaj meč desio se u tunelu prije početka utakmice, a u centru pažnje našao se Cesc Fabregas.

Naime, napadač domaćeg tima Nolan Roux ignorisao je jednog dječaka u tunelu koji mu je pružio ruku, a Fabregas je odlučio reagovati i dati mu do znanja šta se desilo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na kraju je Roux pružio ruku dječaku koji nije mogao sakriti svoje oduševljenje zbog toga. Zaista sjajan potez Fabregasa.

Top Komentari

zvjezdan10
Teška riječ ignorisao , nije ga ni vidio lik.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi