Igrač iz Srbije akter najvećeg promašaja sezone

Kako je ovo uspio?

Igrač iz Srbije akter najvećeg promašaja sezone

S. Grebović

Jučer je Rad minimalnim rezultatom savladao Dinamo iz Vranja u okviru 4. kola lige za opstanak u Jelen Superligi Srbije.

Superligaš iz Vranja našao se u nezavidnom položaju nakon jučerašnjeg poraza na Banjici, pošto tri kola prije kraja šampionata ima četiri boda manje u odnosu na Bačku koja se nalazi u sigurnoj zoni.

Daleko od toga da je borba za opstanak završena i da je Dinamo precrtan, ali isto tako nema dileme da će Vranjancima trebati mnogo umeća i sreće da bi zadržali superligaški status. U zadnja tri kola igraju na svom terenu sa Zemunom i Spartakom, dok će u posljednjem kolu u goste Bačkoj.

Nema sumnje da im je jučerašnji poraz od Rada zakomplikovao život, a gol odluke postigao je Volkov u 9. minuti koji je topovskim šutem pogodio mrežu gostiju. Ipak, ovaj susret je obilježio napadač gostiju koji je u 51. minuti promašio nemoguće.

Možda bi upravo ovaj promašaj Vranjevčane mogao koštati opstanka, a isti možete pogledati na sljedećem videolinku:


Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi