Igrač Liverpoola jurio dječaka po terenu zbog lopte
Foto: EPA

Nakon meča u Portu

Igrač Liverpoola jurio dječaka po terenu zbog lopte

M. Šljivak

Fudbaler Liverpoola Andrew Robertson potrudio se sinoć da njegov saigrač Sadio Mane dobije loptu na kraju utakmice u kojoj je postigao hat-trick.

Nepisano je pravilo da trostruki strijelac nosi loptu sa utakmice kući, ali sinoć je Mane umalo ostao bez "trofeja".

Da loptu ponese sa sobom pobrinuo se Andrew Robertson, koji je po terenu jurio mladog sakupljača lopti.

"Trčao sam za dječakom kako bih uzeo loptu za Manea. Bio je preplašen, ali srećom, uspio sam uzeti loptu", rekao je Robertson.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool je sinoć u Portu slavio sa uvjerljivih 0:5 i tako je osigurao plasman u četvrtfinale Lige prvaka, jer će portugalskom timu biti potrebno više od čuda da dobije meč sa šest golova razlike na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije