Igrač Ludogoretsa zabio gol, pa provocirao navijače Levskog, a onda spašavao živu glavu

Veliki derbi u Bugarskoj

Igrač Ludogoretsa zabio gol, pa provocirao navijače Levskog, a onda spašavao živu glavu

E. Čaušević

Proteklog vikenda odigran je veliki derbi u Bugarskoj između Levskog i Ludogoretsa.

Ludogorets već godinama dominira u Bugarskoj i sve su šanse da će titula i ove godine završiti u Razgradu. Ovog vikenda odigran je veliki derbi Levskog i Ludogoretsa, a na kraju su gosti pobijedili sa 2:0.

Prvi gol za Ludogorets postigao je Keseru u 38. minuti, a konačnih 0:2 postavljeno je u 80. minuti kada je Moti zabio gol iz penala. Igrač Ludogoretsa je izazvao haos na tribinama zbog proslave gola.

Naime, on je gol proslavio ispred navijača Levskog koji su pokušali utrčati na teren i obračunati se s njim. Jedan od navijača na kraju meča je čak propao kroz krov tunela i krenuo na Motija koji je na svu sreću uspio da pobjegne u svlačionicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi